środa, 2 października 2013

Surówka z kiszonej kapusty





   Nic nie może lepiej smakować, niż surówka ze świeżej, kiszonej kapusty.
Na dodatek jest bardzo prosta w przygotowaniu i pasuje niemal do wszystkiego.

-ok. 30 dkg kiszonej kapusty
-1 marchewka
-1 jabłko
-1 cebula
-pieprz
-olej



   Kapustę kroimy nożem, aby była drobniejsza.
Marchew, jabłko i cebulę tarkujemy na grubych oczkach.
Przyprawiamy pieprzem.
Mieszamy z odrobiną oleju i gotowe.

                                                           Smacznego!


2 komentarze:

  1. Nareszcie znalazłam przepis na prostą i smaczną surówkę z kiszonej kapusty! Dzięki:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Cieszy nas taki komentarz.Kolejne potwierdzenie,że proste nie oznacza gorsze.Pozdrawiamy:)

    OdpowiedzUsuń