Bardzo smaczna i zdrowa surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem białej rzodkwi
i innych składników.
Składniki:
-kilka liści kapusty pekińskiej
-pół białej rzodkwi
-jedna marchewka
-jedno jabłko
-jedna cebula
-przyprawa warzywna
-majonez
Z kapusty wycinamy zgrubienia a liście kroimy na drobno.
Cebulę kroimy w kostkę.
Na grubych oczkach tarkujemy jabłko,
rzodkiew,
i marchewkę.
Wszystko razem mieszamy z dodatkiem majonezu i przyprawiamy warzywkiem.
Gotowe.
Smacznego!
smacznie wygląda, lubię takie sałatki:)
OdpowiedzUsuńKochani! Wielkie gratulacje! Pędzicie jak burza! Należy się Wam tytuł "bloger roku". Życzę dalszych wspaniałych pomysłów na smakowite jedzonko! Pozdrawiam! C
OdpowiedzUsuńBardzo dziękujemy!Wynik stworzyli wszyscy korzystający z naszych przepisów.Cieszy nas popularność bloga i wszystkie ciepłe słowa.
OdpowiedzUsuńPozdrawiamy:)
Bardzo często do obiadu u moich rodziców :) mmm...
OdpowiedzUsuńTrafiłaś w mój gust :) taką sałatkę lubię też dodawać do tortilli :)
OdpowiedzUsuń